Palec nahoru
0
Palec dolu
1
2
Recept ujde
2 1 Švej-ču-žou 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 574
Kategorie: Maso

Ingredience

30 g Chilli koření mleté
20 g Glutasol
100 ml Hovězí vývar základní
200 ml Omáčka sójová
10 g Pepř jamajský
300 g Pórek
500 g Sádlo škvařené
200 g Solamyl
10 g Sůl
200 g Vejce slepičí
1000 g Vepřová kýta
120 ml Víno bílé
300 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 818 kcal
Kilojoule 3 424kJ
7% Sacharidy 26 g
90% Tuky 67 g
28% Sodík 554 mg
44% Bílkoviny 25 g

Švej-ču-žou postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso opláchneme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a promícháme s částí máčeného škrobu a s vejci. Necháme krátce odležet.

2

Na pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme maso a za stálého míchání vidličkou je pečeme dohněda - nesmí se slepit. Potom maso scedíme a necháme okapat na cedníku.

3

Do pánve přidáme vývar, zelí bez košťálů, krátce spařené a nakrájené na kostky, očištěný, omytý a na kostky nakrájený pórek a vše krátce podusíme.

4

Přidáme opečené maso, přilijeme sójovou omáčku, víno, přidáme glutasol a mírně zahustíme zbylým máčeným škrobem.

5

Na pánvi rozehřejeme sádlo, osmahneme v něm jamajský pepř a čili koření a tímto sádlem pokrm přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
1
2
Recept ujde