Jednoduchý recept

Vepřové maso zapečené s fazolemi a cizrnou

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57411

Ingredience

50 g Chilli paprička
80 g Cibule
400 g Cizrna konzervovaná
400 g Fazole červené sterilované
450 ml Hovězí vývar základní
2 g Kmín drcený
3 g Koriandr mletý
15 g Káva instantní
25 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Olej slunečnicový
200 g Paprika červená
80 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
600 g Vepřová plec
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 727 kcal
Kilojoule 3 043kJ
15% Sacharidy 54 g
52% Tuky 39 g
87% Sodík 2 g
73% Bílkoviny 41 g

Vepřové maso zapečené s fazolemi a cizrnou postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso nakrájíme na větší kostky, chilli papričky rozkrojíme, odstraníme semínka a zbytek posekáme, papriky zbavíme jádřinců a pokrájíme na proužky, cibuli krájíme nadrobno, česnek prolisujeme.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme maso a osmažíme ze všech stran. Maso vyjmeme, do výpeku vsypeme cibuli, česnek, necháme ji zesklovatět, vrátíme zpět maso, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme koriandr a zaprášíme moukou. Smažíme zhruba 2 minuty. Obsah pánve přendáme do pekáčku, ve vývaru rozpustíme instantní kávu a maso v pekáčku zalijeme. Přidáme papriky, chilli papričky, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 50 minut. Nyní přimícháme scezenou cizrnu, scezené fazole a ještě 10 minut pečeme.

3

Pokrm upravíme na talíře, posypeme pažitkou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept