Jednoduchý recept

Pstruh smažený v kukuřičné mouce

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57421

Ingredience

60 g Anglická slanina
60 ml Limetková šťáva
150 g Mouka kukuřičná
80 g Olej slunečnicový
60 g Oříšky piniové
1 g Pepř černý mletý
800 g Pstruh
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 682kJ
10% Sacharidy 35 g
46% Tuky 34 g
60% Sodík 1 g
84% Bílkoviny 48 g

Pstruh smažený v kukuřičné mouce postup přípravy receptu:

1

Žlutou kukuřičnou mouku smícháme se solí, mletým pepřem, vykuchané pstruhy v této směsi obalíme. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme ryby a osmažíme z obou stran do zlatova. Z každé strany smažíme zhruba 5 - 6 minut. Ryby vyjmeme a necháme na papírové utěrce okapat. Do pánve vsypeme slaninu nakrájenou na drobné kostičky a osmažíme. Slijeme přebytečný tuk, ke slanině přisypeme piniové oříšky, orestujeme, zalijeme limetkovou šťávou, prohřejeme a pstruhy na talířích šťávou přelijeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept