Jednoduchý recept

Pstruzi plnění šunkou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57440

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
60 g Citrony
2 g Kmín drcený
50 g Máslo čerstvé
25 g Olej olivový extra panenský
800 g Pstruh
10 g Sůl
2 stroužek Česnek
80 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 456kJ
1% Sacharidy 3 g
24% Tuky 18 g
57% Sodík 1 g
76% Bílkoviny 43 g

Pstruzi plnění šunkou postup přípravy receptu:

1

Pstruhy na povrchu osolíme, okmínujeme, do břišní dutiny vložíme po jednom plátku stočené parmské šunky, otvor uzavřeme párátky, ryby pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Česnek krájíme na tenké plátečky, osmahneme je v pánvi na másle a oleji, přiložíme pstruhy, poté zvolna smažíme do měkka. Často je obracíme a poléváme vypečenou šťávou.

2

Na talířích pstruhy doplníme plátkem citronu a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept