Jednoduchý recept

Vepřový nákyp s chlebem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 5747
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
25 dkg Chléb konzumní
1 ks Cibule
250 ml Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 dkg Tuk
2 ks Vejce slepičí
400 g Vepřové ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 611 kcal
Kilojoule 2 558kJ
11% Sacharidy 41 g
52% Tuky 39 g
7% Sodík 140 mg
47% Bílkoviny 26 g

Vepřový nákyp s chlebem postup přípravy receptu:

1

Starší chléb bez kůrky nakrájíme na kostičky, maso z konzervy také. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na tuku a přidáme ke směsi, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek, promícháme

2

zalijeme mlékem a rozšlehanými vejci.

3

Promícháme a dáme do tukem vymazaného a strouhankou vysypaného

4

pekáče. Zapečeme v předehřáté troubě.

Poznámka

Podáváme se zeleninovým salátem nebo dušeným zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept