Jednoduchý recept

Holubi na paprice s žampiony

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57470

Ingredience

100 g Cibule
700 g Holub
20 g Máslo čerstvé
25 g Olej olivový
15 g Paprika mletá sladká
150 g Paprika červená
1 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
150 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 639 kcal
Kilojoule 2 673kJ
3% Sacharidy 9 g
9% Tuky 7 g
44% Sodík 878 mg
62% Bílkoviny 35 g

Holubi na paprice s žampiony postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané holuby rozčtvrtíme, osolíme a opepříme. Žampiony nakrájíme na plátky, česnek prolisujeme, cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, papriku zbavíme jádřince a rozkrájíme na proužky.

2

V hrnci rozehřejeme olej s máslem, přiložíme porce holubů a osmažíme ze všech stran. Přisypeme cibuli, česnek, žampiony, papriku a orestujeme. Posypeme mletou paprikou, podlijeme vínem a dusíme do měkka.

3

Porce holubů upravíme na talíře a přelijeme zeleninovou šťávou z hrnce.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept