Jednoduchý recept

Koroptev na jablečném víně

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57473

Ingredience

1 ks Bobkový list
150 g Cibule
1000 g Koroptev
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Mrkev kořen
1 špetka Muškátový oříšek
15 g Oregano čerstvé
1 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
60 g Sádlo syrové
8 g Sůl
10 g Tymián čerstvý
300 ml Víno jablečné
1 polévková lžíce Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 600 kcal
Kilojoule 2 510kJ
9% Sacharidy 32 g
139% Tuky 104 g
39% Sodík 779 mg
105% Bílkoviny 59 g

Koroptev na jablečném víně postup přípravy receptu:

1

Koroptev naporcujeme, osolíme, opepříme, vložíme do pánve na rozpálený olej a osmažíme ze všech stran. Poté ji vyjmeme, do pánve přidáme kostičky sádla a rozškvaříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev strouháme nahrubo, tymián, oregano, petrželku posekáme. K sádlu přisypeme cibuli, mrkev, osmahneme, přisypeme mouku a orestujeme. Vlijeme víno, přimícháme bylinky, bobkový list, mletý muškát, vrátíme do pánve koroptev a dusíme do měkka.

2

Před podáváním ze šťávy vyjmeme bobkový list.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept