Jednoduchý recept

Srnčí kýta s banány

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57477

Ingredience

250 g Banány
1 ks Bobkový list
100 g Cibule
20 g Máslo čerstvé
1 g Nové koření celé
25 ml Ocet vinný
35 g Olej olivový
1 g Pepř černý mletý
600 g Srnčí kýta
8 g Sůl
300 ml Voda pitná
120 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 600kJ
5% Sacharidy 18 g
17% Tuky 13 g
43% Sodík 861 mg
83% Bílkoviny 47 g

Srnčí kýta s banány postup přípravy receptu:

1

Odblaněné srnčí maso nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, kořenovou zeleninu strouháme nahrubo, banány oloupeme, rozkrájíme na silnější kolečka.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s kořenovou zeleninou, zpěníme, přiložíme plátky masa a orestujeme z obou stran. Podlijeme vodou, zakápneme octem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, nové koření a dusíme do měka. V jiné pánvi na másle osmažíme kolečka banánů.

3

Maso upravíme na talíře, obložíme kolečky banánů a přelijeme šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept