Jednoduchý recept

Rýže s rybami

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 57487
Kategorie: Rýže

Ingredience

1 stroužek Česnek
100 g Cibule
100 g Krevety tygří - loupané
30 g Máslo čerstvé
25 g Olej olivový
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
300 g Rýže loupaná
1 špetka Šafrán
8 g Sůl
300 g Treska obecná
300 g Tuňák obecný
100 ml Vývar zeleninový
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 472 kcal
Kilojoule 1 973kJ
14% Sacharidy 51 g
22% Tuky 17 g
47% Sodík 930 mg
53% Bílkoviny 30 g

Rýže s rybami postup přípravy receptu:

1

Filety z ryb nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, rajčata scedíme a trochu pokrájíme.

2

V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli s česnekem, osmahneme, přisypeme rýži, orestujeme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme špetku šafránu, zakryjeme pokličkou a dusíme doměkka.

3

V pánvi rozehřejeme olej, přidáme rajčata, podlijeme troškou vývaru a dusíme asi 10 minut. Přisypeme ryby, krevety a dusíme doměkka. Rýži upravíme na talíře, doplníme rybí směsí a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept