Jednoduchý recept

Vepřové maso s kapustou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 5749
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
50 dkg Kapusta hlávková
2 dkg Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vepřové ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

82% Kalorie 1,610 kcal
Kilojoule 6 736kJ
21% Sacharidy 76 g
161% Tuky 121 g
12% Sodík 240 mg
140% Bílkoviny 79 g

Vepřové maso s kapustou postup přípravy receptu:

1

Na sádle z konzervy osmahneme drobně pokrájenou cibuli, zalijeme trochou vody a přidáme kapustu pokrájenou na nudličky.

2

Dusíme doměkka. Zaprášíme moukou, osolíme, opepříme, vmícháme maso z konzervy, prohřejeme a dochutíme prolisovaným česnekem.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept