Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 575
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Česnek
20 g Chilli koření mleté
300 g Cibule
100 g Cukr krupice
20 g Glutasol
100 ml Hovězí vývar základní
100 ml Ocet kvasný lihový
200 g Omáčka sójová
100 g Paprika sterilovaná
300 g Sádlo škvařené
200 g Solamyl
30 g Sůl
200 g Vejce slepičí
1000 g Vepřová kýta
200 g Žampiony - sterilované
15 g Zázvor mletý
1000 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 703 kcal
Kilojoule 2 940kJ
12% Sacharidy 43 g
63% Tuky 48 g
77% Sodík 2 g
47% Bílkoviny 26 g

Vepřové maso Bac-can postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso opláchneme, nakrájíme po vlákně na tenké nudličky, osolíme a smícháme s částí máčeného škrobu a s vejci. Necháme v chladu odležet.

2

Na pánvi rozehřejeme sádlo a za stálého míchání maso opečeme. Tuk slijeme a postupně přidáme česnek krájený na plátky, očištěné zelí krájené na nudličky, kapii, jemně nakrájenou cibuli, žampiony a zalijeme vývarem. Vše podusíme, aby zelí změklo, zalijeme sójovou omáčkou a octem.

3

Nakonec pokrm ochutíme cukrem, glutasolem, čili kořením, zázvorem a zahustíme zbylým máčeným škrobem. Vše krátce prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept