Recept

Vídeňské sladké bagetky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57508

Ingredience

20 g Chlebový kvásek
70 g Cukr třtinový
250 g Mouka chlebová
40 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
110 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 629kJ
17% Sacharidy 63 g
15% Tuky 11 g
25% Sodík 495 mg
16% Bílkoviny 9 g

Vídeňské sladké bagetky postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu a žloutek, přidáme třtinový cukr, sůl, rozpuštěné máslo a chlebovou mouku. Promícháme, přidáme kvásek a vypracujeme hladké těsto, které necháme půl hodiny kynout. Rozdělíme na 4 díly a vypravujeme bagetky. Rozložíme na plech, vršek nastříhneme do kříže a necháme ještě půl hodiny kynout. Upečeme ve vyhřáté troubě na 200°C 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept