Jednoduchý recept

Vepřový džuveč

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 5751

Ingredience

40 dkg Brambory
20 dkg Cibule
1 špetka Paprika mletá sladká
40 dkg Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
50 dkg Rajčata
10 dkg Rýže dušená
1 špetka Sůl
400 g Vepřové ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 904kJ
9% Sacharidy 32 g
40% Tuky 30 g
4% Sodík 81 mg
36% Bílkoviny 20 g

Vepřový džuveč postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na tuku z konzervy.

2

Přidáme papriky na nudličky, podusíme, přidáme předvařenou rýži, na plátky nakrájené brambory, sůl, promícháme, přidáme na plátky pokrájená oloupaná rajčata, koření a podlijeme vodou.

3

Vložíme maso a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept