Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57543
Kategorie: Přílohy

Ingredience

10 g Chlebový kvásek
5 g Cukr krupice
60 g Mák - semena
210 g Mouka chlebová
40 g Mouka žitná bílá
6 g Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 291kJ
14% Sacharidy 51 g
1% Tuky 1 g
29% Sodík 588 mg
17% Bílkoviny 10 g

Venkovské bagetky postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu, přidáme chlebovou a žitnou mouku, cukr a sůl a promícháme. Přidáme kvásek a hnětením vypracujeme hladké těsto, které necháme půl hodiny kynout. Vykynuté těsto rozdělíme na 4 díly, z nich vyválíme bagetky, které rozložíme na plech.

2

Pokropíme vodou, posypeme mákem a necháme ještě půl hodiny kynout. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut na 200°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept