Recept

Jogurtový chléb s javorovým sirupem a hrozinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57547

Ingredience

50 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
60 g Hrozinky
150 ml Jogurt bílý
150 ml Mléko plnotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
80 ml Sirup javorový
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 564 kcal
Kilojoule 2 361kJ
30% Sacharidy 107 g
12% Tuky 9 g
20% Sodík 407 mg
26% Bílkoviny 15 g

Jogurtový chléb s javorovým sirupem a hrozinkami postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme javorový sirup, mléko, rozpuštěné máslo, přidáme jogurt, hladkou mouku, cukr a sůl, vmícháme hrozinky. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept