Recept

Brioškový chléb s kandovaným zázvorem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57572

Ingredience

50 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
300 ml Mléko polotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
60 g Zázvor kandovaný

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 072kJ
23% Sacharidy 82 g
18% Tuky 13 g
16% Sodík 324 mg
21% Bílkoviny 12 g

Brioškový chléb s kandovaným zázvorem postup přípravy receptu:

1

Do mísy vlijeme mléko, rozpuštěné máslo, přidáme sůl, cukr, hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přispypeme droždí a nastavíme program na sladký chléb. Po zaznění signálu přidáme na kousky nakrájený kandovaný zázvor a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept