Recept

Plněné rybí karbanátky (zrazy)

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57575
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Filé rybí
100 g Křen
150 ml Majonéza
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 ml Mléko polotučné
2 ks Okurky nakládané
4 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Solamyl
4 polévková lžíce Strouhanka
2 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
3 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 812kJ
11% Sacharidy 39 g
52% Tuky 39 g
138% Sodík 3 g
134% Bílkoviny 75 g

Plněné rybí karbanátky (zrazy) postup přípravy receptu:

1

Rybí filé rozkrájíme na kostky a do mléka namočíme rozkrájené žemle, nadrobno pokrájíme cibuli, natvrdo uvaříme vejce. Vejce oloupeme a nadrobno nasekáme, velké sterilované okurky krájíme na malé kostičky.

2

Filé se žemlemi dvakrát umeleme na strojku, osolíme, opepříme a přidáme lžíci Solamylu, dobře promícháme, ze směsi pak uděláme větší placičky.

3

Na lžíci másla orestujeme nadrobno rozsekanou cibuli, přimícháme posekaná vejce a okurky, podle chuti osolíme, směs poklademe na připravené placičky. Zabalíme, vytvarujeme do podoby karbanátků, lehce obalíme v prosáté strouhance a po obou stranách do zlatova opečeme na oleji.

4

Hotové zrazy podáváme teplé nebo studené s majonézou, ochucenou strouhaným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept