Japonský brioškový chléb - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 185 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Japonský brioškový chléb
Celkový čas: | 185 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 180 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 57583 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
60 g | Cukr krupice |
10 g | Droždí sušené |
20 g | Máslo čerstvé |
100 g | Mouka fazolová černá |
300 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
5 g | Sůl |
250 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 31g |
---|---|
Cholesterol | 6,0mg |
Draslík | 24,3mg |
Vláknina | 13g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Droždí sušené, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Mouka fazolová černá nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Japonský brioškový chléb postup přípravy receptu:
1 | Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, fazolovou i hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct. |