Recept

Belgický mléčný chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 207 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57594

Ingredience

120 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
150 g Hrozinky
60 ml Mléko polotučné
530 g Mouka pšeničná hladká T 650
210 g Máslo čerstvé
8 g Sůl
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 690 kcal
Kilojoule 2 889kJ
25% Sacharidy 91 g
41% Tuky 30 g
25% Sodík 504 mg
28% Bílkoviny 15 g

Belgický mléčný chléb postup přípravy receptu:

1

V míse vyšleháme vejce s rozměklým máslem do pěny, zalijeme mlékem, přidáme hladkou mouku, cukr a sůl. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na moučník.

2

Po zaznění signálu přidáme hrozinky a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept