Jednoduchý recept

Bramborový chléb se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57664

Ingredience

180 g Brambory vařené
5 g Hořčice v prášku
15 g Kypřicí prášek do pečiva
230 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej slunečnicový
130 g Sýr Čedar
8 g Sůl
25 g Tuk
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 006kJ
15% Sacharidy 53 g
30% Tuky 23 g
55% Sodík 1 g
28% Bílkoviny 16 g

Bramborový chléb se sýrem postup přípravy receptu:

1

Do mísy vsypeme mouku, kypřicí prášek, sůl, 100 g nastrouhaného sýra, práškovou hořčici, přidáme rozmačkané vařené brambory, přilijeme vodu, olej a vypracujeme těsto. Vytvarujeme z něj podlouhlý bochník, vložíme na vymaštěný plech, posypeme zbytkem sýra, umístííme do vyhřáté trouby a pečeme při 220°C asi půl hodiny (do zlatova).

2

Chléb necháme vychladnout, nakrájíme na plátky a podáváme.

Poznámka

Servírujeme vychladlé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept