Recept

Vepřová játra s mandlemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 577

Ingredience

200 g Cibule
50 g Cukr krupice
20 g Glutasol
100 g Houby černé
100 ml Hovězí vývar základní
1600 g Játra vepřová
500 g Mandle
300 ml Olej stolní
100 ml Omáčka sójová
100 g Paprika sterilovaná
250 g Pórek
100 g Solamyl
10 g Sůl
120 ml Víno bílé
100 g Česnek
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 886 kcal
Kilojoule 3 706kJ
11% Sacharidy 39 g
81% Tuky 61 g
35% Sodík 700 mg
87% Bílkoviny 49 g

Vepřová játra s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Vepřová játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na tenké plátky, které osolíme a promícháme s máčeným škrobem.

2

Játra prudce opečeme na horkém tuku a přidáme očištěný, omytý a na kostičky nakrájený pórek, jemně nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, kapii, očištěné žampiony, černé houby a loupané pražené mandle.

3

Vše promícháme a zalijeme zálivkou z vína, vývaru, sójové omáčky, glutasolu, soli, cukru a podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept