Jednoduchý recept

Telecí řízky nebo kotlety na roštu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5772
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
4 plátek Telecí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 434kJ
0% Sacharidy 0 g
15% Tuky 12 g
10% Sodík 194 mg
0% Bílkoviny 0 g

Telecí řízky nebo kotlety na roštu postup přípravy receptu:

1

Navlhčenou utěrkou otřeme po okrajích řízky, okraje nařízneme, aby se řízky nekroutily. Řízky naklepeme a osolíme.

2

Než-li vložíme řízky na rozpálený rošt, potřeme je olejem. Opékáme je 3-5 minut po obou stranách.

3

Hotové řízky potřeme máslem.

Poznámka

Jako přílohy podáváme opečené brambory, zeleninový salát s majonézou, vařený květák, dušený hrášek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept