Jednoduchý recept

Bramborová kaše se zelím (lepenice)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5775

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Mléko polotučné
100 g Sádlo škvařené
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 718kJ
11% Sacharidy 41 g
34% Tuky 25 g
2% Sodík 43 mg
15% Bílkoviny 8 g

Bramborová kaše se zelím (lepenice) postup přípravy receptu:

1

Brambory překrájíme na půlky, zalijeme vroucí osolenou vodou a uvaříme doměkka.

2

Potom je scedíme, rozmícháme a podlijeme vařícím mlékem. Přidáme scezené a překrájené kysané zelí. Kaši dobře vymícháme.

3

Podáváme posypanou cibulí, kterou jsme osmažili na sádle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept