Jednoduchý recept

Sardelovou pastou plněná vejce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 57754
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Majonéza
80 g Máslo čerstvé
1 ks Okurka salátová
0,5 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
100 g Ředkvička
40 g Salát hlávkový
2 kávová lžička Sardelová pasta
2 ks Vejce slepičí
5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 105kJ
2% Sacharidy 7 g
33% Tuky 25 g
4% Sodík 81 mg
10% Bílkoviny 6 g

Sardelovou pastou plněná vejce postup přípravy receptu:

1

Natvrdo uvařená vejce oloupeme, podélně překrojíme, žloutky vybereme. Do misky dáme volně změklé máslo, přidáme hořčici, majonézu, rozdrobené žloutky, sardelovou pastu, pepř a vše dobře prošleháme. Nakonec vložíme nasekanou petrželovou nať, poté už jen promícháme vařečkou. Připravenou náplň dáme do cukrářského sáčku s ozdobnou trubičkou a naplníme půlky vajec.

2

Na dno dezertních talířků klademe listy hlávkového salátu, na ně položíme naplněná vejce. Talířky ozdobíme na tenká kolečka nakrájenou ředkvičkou a salátovou okurkou.

Poznámka

Podáváme jako studený předkrm s čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept