Jednoduchý recept

Rychlý studený předkrm

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 57774
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Okurka salátová
80 ml Olej olivový extra panenský
200 g Omáčka tatarská
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pórek
400 g Rajčata
100 g Sezam - semena
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 631 kcal
Kilojoule 2 642kJ
6% Sacharidy 23 g
79% Tuky 59 g
6% Sodík 114 mg
14% Bílkoviny 8 g

Rychlý studený předkrm postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme horkou vodou, sloupneme, pokrájíme na kousky a vložíme do misky. Přidáme omytou, na kostky nakrájenou okurku, oloupanou, na tenké proužky rozkrájenou cibuli a na kolečka krájený pórek. Nakonec do misky vložíme omytou, jádřinců zbavenou, na tenké pásky pokrájenou papriku.

2

Všechnu zeleninu osolíme, opepříme, polijeme olejem a posypeme sezamovým semínky. Přidáme tatarskou omáčku, vše dobře promícháme.

3

Salát uložíme do lednice, těsně před podáváním rozporcujeme na talíře nebo do salátových misek a podáváme.

Poznámka

Salát podáváme jako studený předkrm, na požádání i s čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept