Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 57793
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Lečo sterilované
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
40 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 375kJ
2% Sacharidy 7 g
25% Tuky 19 g
20% Sodík 404 mg
56% Bílkoviny 31 g

Telecí kotlety s lečem postup přípravy receptu:

1

Maso naklepeme (kost necháme), osolíme, opepříme, poprášíme paprikou, potřeme olejem, zakapeme citronovou šťávou a v misce necháme alespoň hodinu marinovat. Cibuli nakrájíme nadrobno.

2

Odleželé maso z obou stran smažíme na sádle dozlatova. Usmažené maso odložíme a držíme v teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, přimícháme lečo a chvíli dusíme.

3

Maso podáváme přelité lečem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept