Recept

Telecí řízky s vinným šodó

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 57796
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kýta
3 ks Vaječný žloutek slepičí
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 623kJ
1% Sacharidy 2 g
31% Tuky 23 g
10% Sodík 204 mg
63% Bílkoviny 35 g

Telecí řízky s vinným šodó postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Připravené maso z obou stran osmažíme na másle dozlatova, vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vmícháme víno a necháme zchladnout. Víno přelijeme do mísy a nad párou do něj zašleháme žloutky a šleháme do zhoustnutí. Nevaříme, žloutky by se srazily!

2

Maso podáváme přelité šodó.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept