Recept

Telecí řízky plněné hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57799
Kategorie: Maso

Ingredience

4 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
80 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kýta
Na těstíčko
80 ml Mléko plnotučné
80 g Mouka pšeničná hladká
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 487 kcal
Kilojoule 2 037kJ
5% Sacharidy 17 g
38% Tuky 28 g
14% Sodík 276 mg
68% Bílkoviny 38 g

Telecí řízky plněné hráškem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Hrášek slijeme a necháme okapat, petrželovou nať nasekáme najemno.

2

Na řízky dáme díl hrášku, díl petržele, maso přehneme a sklepneme kraje. Řízky namočíme do těstíčka a z obou stran smažíme na sádle dozlatova.

3

Těstíčko připravíme rozšleháním mouky s vejci a mlékem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept