Jednoduchý recept

Francouzské telecí řízky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57803
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Mouka pšeničná hrubá
80 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kýta
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 338kJ
3% Sacharidy 11 g
18% Tuky 13 g
12% Sodík 232 mg
65% Bílkoviny 37 g

Francouzské telecí řízky postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme. Řízky obalíme v hrubé mouce a namočíme v rozšlehaných vejcích.

2

Řízky smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept