Recept

Hovězí vemínko po španělsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57815

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Hovězí vemeno
3 polévková lžíce Kečup
130 g Máslo čerstvé
3 ks Paprika červená
2 polévková lžíce Petržel - nať
5 ks Rajčata
2 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 638 kcal
Kilojoule 2 669kJ
5% Sacharidy 17 g
68% Tuky 51 g
21% Sodík 413 mg
33% Bílkoviny 18 g

Hovězí vemínko po španělsku postup přípravy receptu:

1

Vemínko vcelku uvaříme ve slané vodě, necháme je vychladnout a nakrájíme na plátky.

2

Cibuli nakrájíme na kolečka, papriky na proužky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme kousky a prolisujeme česnek.

3

V pánvi rozehřejeme máslo, na kterém dozlatova z obou stran opečeme plátky vemínka. Přendáme je do jiné nádoby a na másle v pánvi opečeme cibuli. Když zrůžoví, přidáme proužky papriky, rajčata, česnek, kečup, vrátíme zpět kousky vemínka a vše osolíme. Zakryjeme pokličkou a dusíme 10 minut.

4

Podáváme posypané zelenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept