Recept

Dušené hovězí plátky s hořčicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 57824
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice Bornier - hrubozrnná
600 g Hovězí maso zadní
400 ml Hovězí vývar základní
40 g Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
60 g Máslo čerstvé
30 ml Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 759kJ
3% Sacharidy 10 g
35% Tuky 26 g
22% Sodík 438 mg
64% Bílkoviny 36 g

Dušené hovězí plátky s hořčicí postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, po okraji nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno.

2

V kastrolu na másle s olejem osmažíme řízky z obou stran dozlatova, vyjmeme a držíme na teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, vmícháme hořčici a vývar. Do omáčky vrátíme řízky a pod poklicí na mírném plameni dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přilijeme horkou vodu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept