Recept

Zapečené plněné hovězí řízky na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 57828

Ingredience

600 g Hovězí maso zadní
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
400 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
40 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
Na mleté maso
0,5 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
400 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 305kJ
1% Sacharidy 4 g
44% Tuky 33 g
15% Sodík 300 mg
95% Bílkoviny 53 g

Zapečené plněné hovězí řízky na pivu postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Vepřové maso umeleme, promícháme s hořčicí, vejcem, solí a pepřem.

2

Na plátky hovězího masa rozdělíme mleté maso, zavineme, sepneme jehlou a vyskládáme do vymazaného pekáče. Závitky pečeme v silně předehřáté troubě dozlatova. Během pečení podléváme pivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept