Jednoduchý recept

Zeleninový předkrm s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 57831

Ingredience

1 ks Cibule
3 ml Citronová šťáva
200 g Majonéza
3 ks Okurky nakládané
2 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
250 g Sýr Čedar
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Tuňák v oleji
4 ks Vejce slepičí
250 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 521kJ
3% Sacharidy 10 g
71% Tuky 54 g
132% Sodík 3 g
40% Bílkoviny 22 g

Zeleninový předkrm s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Majonézu smícháme se zakysanou smetanou, přidáme nahrubo nastrouhaný sýr spolu s oloupanou a jemně nakrájenou cibulí. Přidáme na malé kousky nakrájené okurky, jádřinců zbavenou a na tenké proužky nakrájenou papriku. Nakonec přimícháme omytá a nakrájená rajčata. Vše osolíme, opepříme, podle chuti pokapeme citrónovou šťávou. Salát důkladně promícháme, vložíme do lednice.

2

Těsně před podáváním porcujeme na jednotlivé talíře. Každou porci ozdobíme kousky tuňáka a vejci nakrájenými na kousky.

Poznámka

Podáváme jako studený předkrm s čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept