Jednoduchý recept

Předkrm z hroznů a smetany s medem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 57832

Ingredience

3 ml Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
350 g Hroznové víno
250 g Jogurt bílý
200 g Majonéza
4 polévková lžíce Med včelí
200 g Ořechy vlašské
0,5 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
150 g Smetana 33% (šlehačka)
200 g Sýr Gouda 45%
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,139 kcal
Kilojoule 4 764kJ
13% Sacharidy 47 g
133% Tuky 100 g
37% Sodík 744 mg
42% Bílkoviny 24 g

Předkrm z hroznů a smetany s medem postup přípravy receptu:

1

Smetanu, majonézu, jogurt smícháme dohromady, osolíme, opepříme, podle chuti osladíme. Přimícháme citrónovou šťávu a vše důkladně promícháme. Následovně vmícháme nahrubo nastrouhaný sýr, nasekané ořechy a omyté barevné víno. Ještě jednou promícháme a vložíme do lednice.

2

Těsně před podáváním porcujeme na jednotlivé talíře. Porce ozdobíme nasekanou petrželovou natí a pokapeme medem.

Poznámka

Podáváme jako studený předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept