Recept

Úhoř dušený na bylinkovém másle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5785

Ingredience

0,5 ks Citrony
80 g Máslo bylinkové
3 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
1 dl Vývar rybí
400 g Úhoř říční

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 430kJ
1% Sacharidy 2 g
44% Tuky 33 g
9% Sodík 177 mg
19% Bílkoviny 11 g

Úhoř dušený na bylinkovém másle postup přípravy receptu:

1

Úhoře stáhneme, omyjeme a osušíme utěrkou. Nakrájíme na porce tak, aby byly vždy dva kousky na jednu porci.

2

Porce nařízneme několika mělkými řezy, osolíme a opečeme zprudka na oleji. Zbylý olej slijeme.

3

Opečeného úhoře zalijeme rybím vývarem, přidáme bylinkové máslo a dusíme pod pokličkou do změknutí.

4

Při podávání ozdobíme jednotlivé porce plátkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept