Recept

Telecí brzlík po vinařsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57852
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

3 kávová lžička Kečup
80 g Máslo čerstvé
150 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
300 g Telecí brzlík
200 ml Víno bílé
500 ml Voda pitná
30 g Mouka pšeničná hladká

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 937kJ
4% Sacharidy 13 g
42% Tuky 31 g
17% Sodík 335 mg
36% Bílkoviny 20 g

Telecí brzlík po vinařsku postup přípravy receptu:

1

Opláchnutý telecí brzlík vložíme do vroucí vody, po 3 minutách jej přendáme do studené vody, odblaníme, nakrájíme na centimetrové plátky, osolíme a obalíme v hladké mouce.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, plátky brzlíku na něm rychle z obou stran opečeme, pak je vyndáme a do pánve nalijeme víno. Když je téměř vyvařené, přilijeme smetanu, vrátíme plátky brzlíku a prohřejeme.

3

Porce brzlíku upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme ozdobené lžičkou kečupu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept