Jednoduchý recept

Telecí ledvinky přírodní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57865
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
120 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Sůl
750 g Telecí ledviny

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 191kJ
1% Sacharidy 5 g
27% Tuky 20 g
18% Sodík 353 mg
36% Bílkoviny 20 g

Telecí ledvinky přírodní postup přípravy receptu:

1

Z omytých telecích ledvinek odstraníme tuk a blánu, rozpůlíme je a nakrájíme na tenčí plátky. V pánvi rozpustíme máslo, poté vložíme drobně nakrájenou cibulku, trochu ji zpěníme a přidáme nakrájené ledvinky. Rychle je při občasném obracení opražíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Hotové ledvinky upravíme na horké talíře a ihned podáváme. Ledvinky musíme připravovat velmi rychle, protože při dlouhé tepelné úpravě snadno tvrdnou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept