Recept

Dušené hovězí řízky se strouhankou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 57869
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Hovězí maso zadní
600 ml Hovězí vývar základní
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
60 g Sádlo škvařené
80 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 820kJ
3% Sacharidy 11 g
33% Tuky 25 g
38% Sodík 750 mg
72% Bílkoviny 41 g

Dušené hovězí řízky se strouhankou postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na řízky, osolíme, opepříme a naklepeme z obou stran ve strouhance. Řízky namočíme v rozšlehaných vejcích a smažíme z obou stran na vepřovém sádle dozlatova.

2

Poté řízky podlijeme horkým vývarem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přilijeme horkou vodu.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept