Recept

Dušené obalované hovězí řízky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 57870

Ingredience

600 g Hovězí maso zadní
600 ml Hovězí vývar základní
40 g Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
80 g Strouhanka
60 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 polévková lžíce Vegeta
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

100% Kalorie 1,966 kcal
Kilojoule 8 226kJ
21% Sacharidy 76 g
141% Tuky 106 g
154% Sodík 3 g
310% Bílkoviny 175 g

Dušené obalované hovězí řízky postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Řízky posypeme vegetou, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a strouhance.

2

Maso smažíme z obou stran na sádle dozlatova. Poté je zalijeme horkým vývarem a pod poklicí na mírném plameni dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přilijeme horkou vodu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept