Recept

Telecí játra Bordelaise

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57877
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

200 g Hříbky čerstvé
400 g Játra telecí
2 polévková lžíce Kečup
60 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká
80 g Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 913kJ
4% Sacharidy 15 g
46% Tuky 35 g
14% Sodík 274 mg
40% Bílkoviny 23 g

Telecí játra Bordelaise postup přípravy receptu:

1

Hříbky očistíme, nakrájíme na plátky, krátce opečeme na másle, osolíme a uchováme v teple.

2

Omytá a očištěná játra nakrájíme na 1 cm plátky, které opepříme, obalíme v mouce, prudce opečeme na oleji, osolíme, a poté upravíme na nahřátý talíř, kde je obložíme opečenými hříbky.

3

Do pánve přidáme trochu kečupu, povaříme a játra na talíři vzniklou šťávou přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept