Recept

Svíčkové řezy s játry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 57880
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Hovězí svíčková
300 g Játra vepřová
150 g Klobása uzená
50 g Máslo čerstvé
300 g Paprika zelená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
50 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Cibule

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 599 kcal
Kilojoule 2 505kJ
4% Sacharidy 14 g
40% Tuky 30 g
15% Sodík 303 mg
101% Bílkoviny 57 g

Svíčkové řezy s játry postup přípravy receptu:

1

Svíčkovou nakrájíme na silnější plátky, rukou lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky očistíme, vykrojíme semena a papriky nakrájíme na tenké nudličky, krájená rajčata scedíme a necháme okapat, játra nakrájíme na nudličky, klobásu nakrájíme na půlkolečka.

2

Maso osmažíme na másle dozlatova. Usmažené maso vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku přidáme sádlo, zpěníme na něm cibuli, přidáme játra, klobásu, papriky a dusíme ve vlastní šťávě. Poté vmícháme rajčata a dodusíme. Na závěr přidáme maso a necháme prohřát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept