Jednoduchý recept

Masový koktejlový předkrm

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 57883

Ingredience

1 ks Hrušky
300 g Kuřecí maso pečené
80 ml Olej olivový extra panenský
2 ks Rajčata
100 g Žampiony - sterilované
Na zálivku
100 g Majonéza
15 g Pažitka
1 ks Rajčata
70 g Smetana 33% (šlehačka)
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 566 kcal
Kilojoule 2 370kJ
2% Sacharidy 9 g
68% Tuky 51 g
14% Sodík 288 mg
37% Bílkoviny 21 g

Masový koktejlový předkrm postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, které poklademe do koktejlových sklenic. Přiložíme na plátky nakrájené sterilizované žampióny, na malé kostičky nakrájenou hrušku a rajčata. Vše pokapeme olejem.

2

Smetanu smícháme spolu s drobně nakrájeným česnekem a majonézou. Vmícháme drobně nakrájenou pažitku, dobře promícháme a přelijeme každou porci. Povrch ozdobíme kouskem rajčátka.

Poznámka

Podáváme jako studený předkrm. Pokud chceme mít zálivku růžovou, tak do přimícháme kečup.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept