Recept

Dresing s kapary a sardelkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 57905

Ingredience

3 špetka Cukr moučkový
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Kapary
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 ks Sardelové řezy
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
2 špetka Sůl
0,5 dl Víno bílé
150 g Hellmann's Majonéza originál

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 238kJ
2% Sacharidy 6 g
50% Tuky 38 g
27% Sodík 531 mg
10% Bílkoviny 6 g

Dresing s kapary a sardelkami postup přípravy receptu:

1

Do mísy dáme 150 g majonézy Hellmanns, 0,5 dl bílého vína, 1 lžičku ostré hořčice, smetanu, sůl a cukr. Vše vyšleháme na hladký krém. Kapary a sardelky pokrájíme na malé kousky.

2

Omyté snítky čerstvého kopru pokrájíme nadrobno. Do krému přimícháme pokrájené kapary, sardelky i kopr a dresing vymícháme.

Poznámka

Dresing podáváme k vařenému, pečenému nebo uzenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept