Recept

Hovězí řízky zapečené se sněhem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 88 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57907
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Hovězí maso zadní
600 ml Hovězí vývar základní
2 špetka Kmín mletý
0,5 polévková lžíce Koření grilovací
30 g Máslo čerstvé
50 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 530kJ
0% Sacharidy 1 g
34% Tuky 25 g
31% Sodík 610 mg
67% Bílkoviny 38 g

Hovězí řízky zapečené se sněhem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Řízky usmažíme na sádle z obou stran dozlatova, zalijeme vývarem, ochutíme kmínem a pod poklicí na mírném plameni dusíme doměkka.

2

Udušené řízky přeložíme do máslem vymazaného pekáče, podlijeme vydušenou šťávou a na každý řízek navrstvíme sníh z bílků. Vložíme do mírně vyhřáté trouby a zapečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept