Recept

Hovězí řízky s hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57914

Ingredience

80 g Celer bulvový
1 ks Cibule
80 g Fazolové lusky zelené
600 g Hovězí maso zadní
600 ml Hovězí vývar základní
60 g Hrášek mražený
50 g Mouka pšeničná hladká
80 g Mrkev kořen
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
80 g Petržel kořen
50 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 639kJ
6% Sacharidy 20 g
26% Tuky 19 g
30% Sodík 604 mg
70% Bílkoviny 40 g

Hovězí řízky s hráškem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno, očištěné fazolky překrájíme.

2

Řízky z obou stran osmažíme na sádle dozlatova, přidáme cibuli, chvilku smažíme, poté zalijeme vývarem a pod poklicí dusíme na mírném ohni. Když je maso téměř měkké přidáme fazolky, kořenovou zeleninu a hrášek, který jsme přelili vodou a nechali okapat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept