Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 57922
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

600 g Candát obecný
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
Na ozdobení
1 ks Paprika zelená
1 ks Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 556kJ
1% Sacharidy 3 g
9% Tuky 7 g
6% Sodík 116 mg
27% Bílkoviny 15 g

Rybí pěna postup přípravy receptu:

1

Pečené ryby vykostíme, dáme do vhodné vysoké nádoby. Přidáme máslo, nakrájenou červenou papriku, smetanu a vše šlehačem vyšleháme na pěnu.

2

Ochutnáme a podle chuti osolíme, opepříme, vložíme bílek, přilijeme smetanu a ještě jednou prošleháme na hustou pěnu.

3

Vložíme do lednice vychladnout. Těsně před podáváním ozdobíme plátky rajčat a zelené papriky.

Poznámka

Podáváme jako studený předkrm s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Rybí pěna
Výborná a zdravá pěna grin

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept