Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 43 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 13 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57924
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Anglická slanina
100 g Čočka klíčky
50 g Hrozinky
100 g Hroznové víno
40 ml Koňak
5 g Koření pěti vůní
60 ml Olej sezamový
4 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
500 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 244kJ
3% Sacharidy 12 g
146% Tuky 110 g
38% Sodík 759 mg
61% Bílkoviny 34 g

Zaječí maso s ovocem postup přípravy receptu:

1

Kuličky hroznového vína rozpůlíme, odstraníme jadérka, smícháme víno s hrozinkami, koňakem a kořením pěti vůní a necháme asi 10 minut marinovat.

2

Ve woku rozpálíme olej a vložíme do něj zaječí maso a slaninu nakrájené na nudličky a 4 minuty necháme opékat ze všech stran. Přidáme marinované hroznové víno a hrozinky a necháme společně ještě 4 minuty dusit.

3

Osolíme, opepříme, vmícháme čočkové klíčky, necháme prohřát a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept