Recept

Šunka s husími játry a žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5793
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

0,5 dl Hovězí vývar základní
120 g Játra husí
1 polévková lžíce Martell cognac
60 g Máslo čerstvé
4 špetka Pepř černý mletý
4 špetka Sůl
200 g Šunka dušená
80 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 999kJ
1% Sacharidy 4 g
24% Tuky 18 g
15% Sodík 309 mg
26% Bílkoviny 15 g

Šunka s husími játry a žampiony postup přípravy receptu:

1

Silnější plátky šunky podlijeme lehce vývarem a prohřejeme.

2

Osmahneme na másle nakrájené žampiony a husí játra.

3

Na jednotlivé porce šunky ozdobně klademe na plátky nakrájené žampiony a husí játra.

4

Pokropíme je kapkou destilátu a ochutíme pepřem a solí.

5

Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept