Recept

Svíčkové řezy s drůbežími játry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 57931

Ingredience

400 g Brokolice
600 g Hovězí svíčková
300 g Játra drůbeží
30 g Mouka pšeničná hladká
100 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 270kJ
4% Sacharidy 15 g
33% Tuky 25 g
22% Sodík 433 mg
91% Bílkoviny 51 g

Svíčkové řezy s drůbežími játry postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, dlaní naklepeme, osolíme, opepříme a lehce poprášíme moukou. Játra nakrájíme na plátky, brokolici očistíme, rozebereme na růžičky, opláchneme a necháme okapat.

2

Brokolici vložíme do vroucí osolené vody (1/2 lžička soli), 5 minut povaříme, ihned slijeme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Řízky zprudka osmažíme na másle (50 g) dozlatova. Na druhé pánvi opečeme plátky jater na zbylém másle, hotové osolíme a zakápneme worcesterskou omáčkou.

3

Řízky podáváme s játry a brokolicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept