Recept

Mleté hovězí řízky s volskými oky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 57937

Ingredience

1 ks Cibule červená
600 g Hovězí maso mleté
60 ml Mléko plnotučné
40 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
40 g Mouka pšeničná hladká

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 160kJ
3% Sacharidy 12 g
46% Tuky 35 g
14% Sodík 277 mg
74% Bílkoviny 41 g

Mleté hovězí řízky s volskými oky postup přípravy receptu:

1

Mleté maso v míse promícháme se solí, pepřem, mlékem a hladkou moukou. Směs necháme odležet, poté tvarujeme placky, které smažíme z obou stran v sádle dozlatova. V mezičase na másle usmažíme volská oka a cibuli nakrájíme na kolečka.

2

Na každý řízek dáme volské oko a plátky cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept